söndag 3 juni 2018

I morgon efter jobbet så åker jag i väg till en stuga och blir där i några dagar.

Min mamma som bor i Stockholm ska åka till Sundsvall i morron.
Hon har hyrt en stuga här.Som hon och jag och min son kanske ska vara i.
Det är inte på en campingplats.Som vi annars brukar ha varit på.Utan det är en som hyr ut mer privat.Mamma har skickat bild till mej hur det ser ut.Och det ser mera ut som en sommarstuga,hus än en liten stuga.Med en tomt som ser ganska stor ut.Och det bästa är att den ska ligga nära vid vattnet.Det ska bli så härligt att kunna få vara vid en sjö.Och om det kommer att vara en strand där vore ju kanon.Men det får jag se när jag kommer dit.Men bara att sitta och se ut över vattnet är en bra känsla.
Det ska bli så roligt att träffa min mamma och få umgås med henne under några dagar.Vi bor ju så långt ifrån varann så man kan inte träffas så ofta.Eller träffas spontant.Så klart blir det roligt att träffa min son också.Att vara tillsammans med dom man älskar.Sin familj.Mamma ska ta med sej sina två hundar också.
Det ska bli skönt att resa bort ett tag.Även fast det är i Sundsvall,men på det stället vi ska på har jag aldrig varit nångång.Jag kan nog behöva få komma bort ett tag,för jag gör så sällan nånting nu för tiden och jag är hemma så mycket.Även om jag trivs väldigt bra med att vara hemma,så behöver man få komma bort i bland.
Mamma har hyrt stugan från i morgon tills på fredag.
Jag har pratat med dom på jobbet och jag fick ledigt.
Jag lär nog inte blogga nått mer nu förrän på fredag.När jag har kommit hem.
Eller så kanske jag skriver nått inlägg när jag är där.För min mamma kommer att ta med sej sin bärbara dator.Jag får se hur jag kommer att göra.Jag ska ta med mej min kamera så jag kan ta kort.Jag kan ju liksom aldrig vara utan kameran hihi..
Nu ska jag i alla fall ta och packa.Jag ska försöka att inte ta med mej så överdrivet mycket.Som jag brukar ha en förmåga att kunna göra.
Ni får ha det så bra så länge!
 


 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar