måndag 9 april 2018

Hej på dej!

Det här har varit en rätt bra dag.
Med läsning,jobb.Varit på biblioteket sen och en sväng å handlat.
Jag åt potatisgratäng och biff till middag.Jag köpte en färdig maträtt på Coop.Jag hade ingen lust att äta sån där "micromat" i dag.Som jag äter var och varannan dag.
Men jag orkade inte heller laga nån mat.Hatar ju att laga mat hihi..Så det fick bli färdig lagad mat.Men den var faktiskt inte så dyr.Även om det så klart är mycket billigare att laga mat själv.Synd att inte pengar växer på träd.Eller tänk om man hade en sån här kran hemma! Det hade varit kanon det.
När det gäller mitt hår,sen jag var hos frissan och färgade,tonade det.
Så har det kliat i hårbotten från och till.Men det är absolut inte på samma hemska sätt som det vart förra gången som jag färgade det hemma.Det här gången har jag inte fått var och sår.Det har inte kliat bakom öronen och bak i nacken.Och det har inte blivit nån "brännskada" på huden.Så det har varit väldigt skönt att slippa det den här gången.Men helt smärtfritt och bra har det inte varit med hårbotten.Om jag nu ska vara helt ärlig.När jag kom hem så vart jag tvungen att ta en allergitablett.Och smörja lite med aloevera gel på huvet.För att det började klia ganska mycket.
Jag gillar egentligen inte att ta allergitabletter.Eftersom jag blir så jävla trött av dom.Som att jag vore en zombie.Och jag är ofta redan trött som jag är.
Apropå att vara trött så ska jag faktiskt gå och lägga mej snart.
Kram från mej!
 
 


 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar