fredag 9 mars 2018

Så var det fredag kväll.

Och jag är hemma och är tråkig.
Vilken tråkig människa jag är egentligen.Och dessutom trivs lite grann med att vara det.Jag tycker om mitt hem och att bara vara hemma för mej själv.Men inte alltid.
Jag önskar att jag hade mer energi,till att hitta på att göra saker med mina vänner i bland.Jag fattar inte varför jag är så jävla trött typ hela tiden.Inte hela tiden men var och varannan dag ungefär.Och vissa perioder är jag som mer tröttare och orkeslös.
Jag brukar tänka i bland när jag lägger mej,att i morron så ska jag göra dom här sakerna.Men när jag vaknat och dagen går,så har jag ändå inte gjort dom.
För att orken i mej inte funnits.
Sanningen är att jag fattar och vet varför jag är trött och så orkeslös.
Men jag har bara inte helt accepterat det.På något sätt vill jag inte inse att det är så med mej.Det är ju också så klart att man inte har samma ork som när man var yngre.Som mina vänner och människor som är i min ålder brukar säga till mej.Att dom inte helt har samma ork längre som dom hade förr.Men just att vara så här extremt trött och orkeslös är inte kul.För jag känner mej så begränsad.Och att tiden och dagarna bara försvinner i väg så fort.
Kände bara för att skriva av mej lite.Jag har tänkt på sånt här i dag.
Vissa dagar kan jag börja tänka så mycket och analysera saker om mej själv och mitt liv.Hur det är nu och hur det varit.
I dag är jag jätte trött.Men i morron kanske jag är piggare.
Alla dagar kan vara olika.Vissa är bra och andra är sämre.
 
 

 
 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar