fredag 9 februari 2018

Ett annat favorit program som jag också har och brukar se på.

Det är Ice Cold killers.Som man kan se på Tv 4 Play.
Det kommer ett nytt avsnitt där av programmet varje fredag.
Så nu i kväll ska jag se på det.Som jag längtat hihi..
Programmet handlar om verklighetsbaserade mordfall.
Det finns ju en del såna dokumentärer,serier mm som handlar om sånt,som man kan se på.Tex på Netflix,jag har sett dom flesta där.Men just Ice Cold killers tycker jag är väldigt bra! För dom tar upp fallen,brottet på ett väldigt intressant sätt.Utan att överdriva det bara för att göra det som att det vore en film ungefär.
I programmet så får man inte heller veta "allt på en gång" .Vem som är den skyldiga,hur det har gått till,vad motivet kan vara osv.Utan man får fundera mycket själv under programmets gång och som klura ut.
I vissa program och dokumentärer så tycker jag att man får som veta för mycket på en gång.Och att dom inte tar upp alla dom olika bitarna av ett mordfall.Hur det gick till att lösa brotten,hur dom fick tag på mördaren,varför den gjorde som den gjorde.
Men i programmet Ice Cold killers.Så får man verkligen se hur arbetet är för att ta reda på vem mördaren är.Hur dom lyckat få reda på det genom olika spår,dna.Hur dom som ska lösa brotten tänker och går tillväga.Och sen när dom får tag på den skyldiga så får man då veta varför den gjorde som den gjorde.Vad det är för typ av människa mördaren är.Vad den får för straff.
Jag måste bara säga det att dom som löser fallen gör ett otroligt bra jobb!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar