tisdag 20 februari 2018

Det här har varit en dålig dag.

Det började klia igen i går en massa i hårbotten och nacken.Och på kvällen när jag skulle lägga mej och sova.Så kändes det bara för mycket! Jag trodde jag skulle klia sönder hela huvudet på mej.Tack och lov att jag inte har långa naglar.
Fast jag hade smörjt in så gott som hela min hårbotten och även håret med Aloe Vera gel,som jag hade köpt i går.Så kliade det ändå.Så jag vart tvungen att ta en allergitablett.Fast jag VERKLIGEN INTE vill ta såna tabletter egentligen.För att jag blir som en jävla zombi av dom.
I alla fall så somnade jag direkt efter att jag tagit tabletten.Men så vaknade jag mitt i natten av att det kliade så in i helvete på nacken och huvet.Jag går upp och smörjer in mera Aloe Vera på mej.Väntar och väntar.Men inget händer.Utan det fortsätter att klia.
Då fyller jag upp iskallt vatten i badkaret.Och doppar ner huvudet där.Det var skönt för det blev som bedövat.Från klådan ett tag.Tog en handduk och la den på kudden i sovrummet.La mej där i sängen med blött hår.Och jag kunde sova en stund.
När det är så här,så skulle jag bara vilja få sova hela tiden.Så jag slipper känna hur det kliar.Det har varit så här i nästan 2 veckor nu.
I dag har jag inte kunnat gå och jobbat.Utan jag har varit hemma.På grund av den hemska klådan.Och för att jag är så "yr" som att jag vore drogad och trött av tabletterna.
Jag tror att jag måste höra av mej till vårdcentralen igen.Eftersom det fortfarande är så här med klådan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar