torsdag 15 februari 2018

Äntligen har jag kunnat gå och jobba igen!

Jag va lite osäker i går,när jag hade lagt mej för att sova.På om jag skulle kunna gå och jobba i dag eller inte.Men när jag vaknade i morse så kände jag mej så pass bra ändå.Att jag gick i väg till jobbet.Det var ett bra beslut det och kul att få läsa igen.Och att träffa dom andra på jobbet.
Det började klia i hårbotten och nacken då och då,under tiden när jag satt och läste.Så ett tag började jag tänka att måste jag gå hem nu,va det dumt av mej att gå och jobba ändå.För jag kan ju inte sitta där och börja klia mej i huvet när jag ska läsa för dom.Men som tur var så kunde jag behärska det ganska bra ändå.Och hålla igen från att klia mej.
Nu på kvällen har det börjat klia som faan igen.Men här i min lägenhet är jag ju för mej själv så jag kan klia mej hur mycket jag vill.Så på det sättet gör det inget.Men det är ändå inte bra att klia sej så klart,för det kan ge sår.Och min hårbotten som redan är som den är.Nu har jag gnällt klart för denna gång hihi..
En positiv sak i dag. Är att fast det är snö ute,så har det varit ett helt underbart väder.Solen den har varit framme! Hur härligt är inte det då.
 
 


 


 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar