måndag 1 januari 2018

Vad jag hoppas på under det här nya året.

Lycka och glädje!
Att få må bra och vara frisk.
Att min hälsa blir bättre och att jag får mer ork.
För att reflektera över hur min hälsa har varit,under året som har varit.
Så har den inte varit så bra,från och till.Det är ju min järnbrist och näringsvärden som inte alltid är dom bästa.Så det har blivit mycket med att vila och sova för mej.
2017 har varit ett trött år kan man säga,mer än att jag har gjort saker.
När det kommer till jobbet så har det varit bra och jag trivs ju så bra där.
Jag tycker verkligen om att läsa för andra människor.Och dom som jag läser för på jobbet är helt underbara.Så det är verkligen något jag vill fortsätta med att göra!
Det enda som har varit negativt är att i slutet av hösten och under vintern.Så har jag varit tvungen att vara hemma vissa dagar,för att jag har varit dålig på grund av min hälsa.Men jag kämpar på med den,att den ska hålla sej i schack.
När jag är på jobbet så har jag människor omkring mej.Men annars så umgås jag inte så mycket med andra människor.Inte som jag gjorde förr om åren i alla fall.Jag har några få men väldigt nära vänner numera i mitt liv.Jag skulle vilja träffa dom lite oftare än vad jag gör.Men min trötthet är som den är tyvärr.Och knappt jag orkar umgås med mej själv vissa dagar.Inte för att man måste träffa sina vänner varje dag och vara med nån hela tiden.För det viktiga är inte hur ofta man ses,utan hur det är när man träffas och umgås med varandra.Att vänskapen är ärlig och känns äkta.Men lite oftare önskar jag att jag ska träffa dom.Mina vänner betyder mycket för mej och jag vill att dom ska ha det bra.Vilket jag hoppas att dom vet och kan känna.
När det kommer till killar.
Så planerar jag att fortsätta att vara singel.Det här året också.
Två saker vet jag bestämt att jag vill.Det är att vara singel.Och att bo kvar här där jag bor.För jag trivs så bra med min lägenhet,på alla sätt och vis.
Något som jag vill lära mej mer om är teckenspråk.
En sak som har varit väldigt svår från och till dom senaste åren.Men nu har det vänt och börjat bli bättre.Och jag ber till Gud att det kommer att fortsätta att vara så.
För om det är något som jag önskar allra mest så är det att just den saker är bra!
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar