tisdag 23 januari 2018

Today

I dag så använde jag då den "hårfärg sprayen".Den som jag berättade i går om på videoblogginlägget att jag hade köpt.Och jag tycker att den funkar bra faktiskt.
Det ser NÄSTAN utan som att håret är nyfärgat på mej.
Sprayen är dock lite dyr.I alla fall om jag kommer att använda den varje dag så blir det lite dyrt.Den kostade ungefär 90 kr och flaskan är rätt liten.Så den lär nog gå åt fort!
Men det är ändå bra att det finns allternativ,när man inte vill att utväxten i håret ska synas.Om två veckor nått sånt,så ska jag ta och färga håret i alla fall.Men det känns bra nu att få dra ut på det.Och vänta ett tag med att färga håret.
När jag färgar mitt hår i svart färg,så har det inte slitits som mitt hår brukade göra då jag färgade det ljust.Men då hade jag inte problem med att få utslag och besvär i hårbotten,som jag får av den svarta hårfärgen.
Förut färgade jag det så väldigt ljust och numera jätte mörkt.
Kanske ska testa nån gång att börja färga det i nån mera "mellan färg".
Jag kanske ska ta och bli rödhårig.Fast jag vet inte om jag skulle passa i den hårfärgen?
I dag så slutade jag tidigare från jobbet.Jag brukar göra det på tisdagarna.
Så jag passade på att åka in till stan när jag hade slutat.För jag har inte varit så trött heller i dag.Jag gick till kulturmagasinet,in på biblioteket där.Och lämnade igen böcker och lånade nya.Det vart väldigt många böcker,två kassar hade jag med mej när jag var klar där.Det finns alldeles för många böcker som jag vill låna med mej och läsa på jobbet.
Nått annat som jag också gillar att göra.Nu när det är vinter.
Det är att
Så det blir det för mej nu när jag har bloggat klart.
Hoppas att NI haft en bra dag och får en trevlig kväll!
 
 
 
  


 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar