tisdag 15 september 2015

I dag.

Ont i halsen,förkyld,feber,blödande tandkött,rotfyllt en tand,ingen bokläsning.
Det är dom dåliga sakerna som har varit med mej i dag.
Sen finns det en sak som hände i dag.Som jag inte med ord kan beskriva hur glad jag vart att få veta.Det ger ett lugn för stunden och ett hopp om en sak.
Livet är verkligen både och! I alla fall som mitt liv är för mej och har varit det här året.Finns saker som känns och är riktigt bra.Och en sak som inte nån människa kan förstå hur otroligt svårt och hur det tär på en.Som inte har gått igenom det.Det har fått mej att be i bland till Gud.Sen om andra tycker det är löjligt att be får stå för dom.
Men jag tror att vem som helst som skulle hamna i nått som dom står helt maktlösa inför.Skulle börja be i bland.Det är en tröst,en trygghet i det otrygga och ger HOPP!
I går på kvällen så började jag få ont i halsen.Och kände mej så varm i kroppen.
Så jag kollade om jag hade nån feber.Och det hade jag men inte så hög feber.
När jag vaknade i morse så hade jag blivit förkyld också.
Men det är ju som höst nu och då brukar man ju kunna bli sjuk.
Det syns ute på färgerna också att hösten kommit.
Fast jag är sjuk så var jag tvungen att bege mej ut.Och åka till tandläkaren i Nacksta.För jag har fått ont i en tand när jag äter.Och även blödigt lite där då vid tandköttet.När jag kom till tandläkaren så sa han att den tanden va dom tvungen att rotfylla.Så så vart det.Han pratade också lite med mej att jag måste tänka på kosten.För eftersom jag har den näringsbristen och järnbristen jag har så blir jag lättare sjuk eller som såna problem då som att mitt immunförsvar blir svagare sämre då.Om jag inte tänker på att äta ordentligt.Och framför allt näringsrik kost.
Men jag är så dum i bland att jag,för att va totalt ärlig med mej själv,skiter i det!Och kan ha perioder då jag har så dålig matlust.Men då jag blir dålig som nu.Jaa då inser jag hur dum jag är med mej själv.Och att det inte är speciellt kul att va sjuk.Man ska ju se sej själv att man också är en viktig människa.Men inte alltid man ser sej själv så.För det är så att det är tusen gånger värre om dom man känner mår dåligt eller inte har det bra.Dom betyder mer för mej än vad jag känner att jag betyder om mej själv.
Som nu i helgen så va det en person som betedde sej förjävligt mot en kompis till mej.Och det gjorde mej så arg.För man behandlar inte nån annan så.Vissa saker gör man bara inteJag tål inte ens att höra den där människans namn nu.Och jag vill bara hitta en lösning för att hjälpa min vän.Vill kunna göra nått.För vissa saker kan jag inte bara acceptera om det drabbar en vän till mej.Jag lider verkligen av sånt här.
När jag hade varit hos tandläkaren.Så åkte jag till Ulla och hälsade på ett tag.
Hon hade slutat tidigare på jobbet i dag.Och undrade om vi inte kunde åka och fika nånstans och kolla runt lite i affärer.Men jag orkade inte det när jag inte är bra.Men jag satt en lite stund hos henne då i stället.
Jag har fortfarande ont i tanden.Det är som en pulserande värk.Men det kanske bara känns så för att dom varit nere i roten vid nerven på tanden.Hoppas värken släppt till i morron i alla fall.Och att det inte kommer bli nått mer problem med den tanden nu som att det inte läkt eller nått så jag måste tillbaka dit om nån dag igen.

Ska i väg och läsa i morron i stället,eftersom jag inte kunde läsa i dag.Så hörde med dom om jag kunde komma på onsdag.Och det gick bra det.Men är jag dålig i morron också så kommer jag inte kunna gå dit.Blir att va hemma då och kurera sej.
 


 
 

 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar